logo

Introduktionskurs 17-18 mars, Stockholm

Från Mars 17, 2018 09:15 till Mars 18, 2018 16:00
Kategorier: Kurser
Träffar: 2316

SKAPA KONTAKT ISTÄLLET FÖR MOTSTÅND

Lär dig kommunicera med andra på sätt som ökar förståelse, medkänsla och glädjen att ge. Fördjupa dig i konsten att vara uppmärksam på allas behov och samtidigt uttrycka och leva dina egna värderingar. Skapa kontakt med dig själv och andra i konfliktsituationer, förbättra relationerna med viktiga personer i ditt liv. Kursen täcker grunderna i Nonviolent Communication.


För dig som inte har någon eller lite erfarenhet av NVC tidigare bidrar det med att läsa boken Nonviolent Communication ett språk för livet av Marshall Rosenberg, finns som CD bok också innan kursen. De som har tidigare erfarenhet av NVC är välkomna att vara med och fördjupa sin förmåga att leva denna process.

Du som går kursen får:

  • Teoretisk och praktisk träning i Nonviolent Communication
  • Praktiska verktyg för konflikthantering
  • Praktiska verktyg för att skapa förståelse och samarbete med dig själv och andra
  • Möjlighet att utforska nya sätt att kommunicera och vara

KURSEN LEDS AV:

Kay Rung Kay Rung som har arbetat som utbildare och medlare i Sverige och internationellt sedan 1998. I januari 2010 arbetade han på Sri Lanka med kommunikationsträning för att underlätta försoningsarbetet efter det långa inbördeskriget mellan Tamiler och Singhaleser.

BOKTIPS:

Läs gärna boken Nonviolent Communication – ett språk för livet av Marshall Rosenberginnan kursen – första kapitlet kan laddas ner och boken beställas i anmälnings formuläret för denna kurs.

Anmäl dig längst upp på sidan eller på tel: 0911-241144, eller eposta
Vi tillämpar först till kvarn det finns max 25 platser.

Datum: 17-18 mars 2018
Tider: 9:15 -17:00 lördag & 9:15-16:00 söndag
Plats: Tollare Folkhögskola, 20 min från slussen i Stockholm.
Pris: 2100kr - 6300kr (fm fika, lunch & em fika ingår båda dagarna)
För fakturering till företag/org. tillkommer moms.

GLIDANDE SKALA:

Vi vill ge människor med olika tillgång till ekonomiska resurser möjlighet att vara med på kursen så vi ber dig betala mellan 2100:- och 6300:- per person.

Om du betalar mer än halva vårt maximala önskemål så kommer du att bidra till att vi kan tacka ja till några som inte har så mycket resurser just nu. Läs mer om vår syn på pengar