logo

Att leda en studiegrupp 13 - 15 april

Från April 13, 2018 09:15 till April 15, 2018 16:00
Kategorier: Fördjupningskurs
Träffar: 2069

Tre dagar med fokus på att lära ut NVC i studiecirkelform. Du får ett komplett material för att göra studiecirklar eller kurser i NVC samt möjlighet att ställa alla frågor du har som ligger ivägen för dig med att komma igång.

En kurs för dig som vill utmana det du redan kan och ge det vidare till andra. När vi försöker lära ut något till andra brukar det bli tydligt var vi själva kan växa och att leda en studiecirkel är ett perfekt sätt att ta ett steg vidare i lärandet.

En studiecirkel är en svensk form av kurs där ledaren inte fullständigt behöver behärska ämnet. Istället hjälper ledaren gruppen igenom ett studiematerial som leder till att alla lär sig nya saker.  

Förkunskaper: Vi utgår från att du har en passion för att lära och lära ut NVC. Och att du har en viss klarhet om vad principerna som NVC bygger på är och vilka värderingar som NVC står för. 

Du som går kursen får:

Träning och tips från en mycket erfaren utbildare i NVC.

Chans att ställa alla frågor du undrat över när det kommer till att förbereda och utföra studiecirkel i NVC.

Komplett utbildningspaket för att hålla studiecirkel.

Lär dig hur du kan utveckla dig och ditt NVC arbete i ett hållbart sätt både för ditt inre och din ekonomi.

Kurslitteratur :

Nonviolent Communication ett språk för livet

Nonviolent Communication i praktiken 2.0 (ingår i kurspriset)

Kursen leds av:

Kay Rung utbildare, medlare. Han har utvecklat pedagogiska modeller för att förmedla NVC och dess användningsområden sedan 1997. Du kan se fram emot en blandning av humor och allvar, och att lätthet tar oss längre i vårt lärande. Kay har arbetat heltid med att lära ut NVC sedan mer än 10 år och även startat och driver förlaget Friare Liv.

Anmälan görs högst upp på sidan eller på tel: 0911-241144, eller eposta.
Vi tillämpar först till kvarn det finns max 22 platser.


Plats: Tollare Folkhögskola, Stockholm
Pris: 3150kr - 9450kr
För fakturering till företag/org. tillkommer moms.

GLIDANDE SKALA:

Vi vill ge människor med olika tillgång till ekonomiska resurser möjlighet att vara med på kursen så vi ber dig betala mellan 3150 och 9450kr per person.

Om du betalar mer än halva vårt maximala önskemål så kommer du att bidra till att vi kan tacka ja till några som inte har så mycket resurser just nu.