top of page

lör 06 maj

|

Zoom

Behovsbaserat ätande

En kursdag kan faktiskt radikalt kan förändra ditt förhållningssätt till mat, vikt, ätande och hälsa. Du får verktygen, inspirationen och stödet.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Behovsbaserat ätande
Behovsbaserat ätande

Tid och plats

06 maj 2023 10:00 – 16:00

Zoom

Gäster

Om evenemanget

Inför sommaren försöker sig många på utmaningen att gå ner i vikt. Dieter och hälsokurer står högt i kurs med olika resultat. Men det är vad händer efter en sådan period som är avgörande för hur du kommer att må av din insats. Därför har den här kursen INTE som målsättning att någon ska gå ner eller upp i vikt. Vi utgår från att du inte bara är en kropp, utan en människa med behov av fysisk och psykisk hälsa och hur dina behov kan balanseras genom ditt sätt att förhålla dig till känslor, kroppens signaler och mänskliga behov av bla. frihet, gemenskap mening. Människor är inte bra slavmaterial, inte ens med sig själva som härskare, så vi kommer att undersöka hur behovet av frihet spelar in för dina hälsoval. Kan du njuta av något riktigt onyttigt ibland? avstå från något som inte bidrar till hälsa? Kan du välja att inte ta den där extra godbiten som lämnar sur eftersmak? kan du tillåta dig själv att inte behöva ha perfekt kontroll över vad du äter? 

Att äta är sällan helt okomplicerat och eftersom mat är något återkommande i vår vardag är det ett perfekt ställe att lära sig om sina behov. Balans är nyckelordet, inte disciplin eller uppgivenhet.

Kursen ger:

 1. Verktyg för att skärpa din förmåga att skilja mellan känslomässig och fysisk hunger.
 2. Verktyg för att förstå när det är dags att äta och när det är dags att sluta.
 3. Förmåga att fokusera på vad som kan ge dig större chans att notera och acceptera dina behov.
 4. Förståelse för vad som motiverar dig att äta sådant du sedan ångrar.
 5. En start på en 12 veckors utmaning för att hitta ett balanserat ätande (som du kan åta dig eller inte).

Den här kursen kan faktiskt radikalt kan förändra ditt förhållningssätt till mat, vikt, ätande och hälsa. Men bara om du själv bestämmer dig för det med stöd av oss andra.

Kursen hålls av Liv Larsson

Kursavgift 1090:-

I kursavgiften ingår Livs bok Friheten på botten av chipspåsen (värde 175:-) samt två kortlekar - en med ord för känslor och en med ord för behov (värde ca 200:- ) som skickas till dig innan kursdagen.

Biljetter

 • Biljett med kursmaterial

  Boken Friheten i botten på och känslor och behovskort ingår

  1 090,00 kr
  Skatt: moms inkluderad
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page