top of page

sön 08 jan.

|

Zoom

Tacksamhet i utveckling

För att fira nyutgåva av Livs reviderade och utökade bok om tacksamhet erbjuder vi en kurs i tre delar. Vi utforskar vilka utvecklingssteg som ligger till grund för att vi ska uppleva tacksamhet och lycka i våra liv.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Tacksamhet i utveckling
Tacksamhet i utveckling

Tid och plats

08 jan. 2023 15:00 CET – 22 jan. 2023 18:00 CET

Zoom

Gäster

Om evenemanget

Har du tänkt på vad som  får oss att växa i förundran och tacksamhet? Längtar du efter att ha närmare till upskattning och tacksamhet? Vill du veta hur du ska njuta mer av den uppskattning du får?

Förutom träning i att hur du kan uppleva djupare tacksamhet i ditt liv, får du genom kursen förståelse för hur tacksamhet utvecklas och vad du kan behöva lägga fokus på för att växa. Förståelse för de olika steg som behöver tas för att tacksamhet ska utvecklas, bidrar till förståelse för andra som förhåller sig annorlunda till uppskattning och tacksamhet än vad du gör. Kanske kan du till och med börja höra uppskattning även när den uttrycks på sätt som är en utmaning.

Välkommen på en kurs med fokus på att fördjupa förmågan att uppleva tacksamhet och att näras av den i din vardag. Vi övar på att ta emot och uttrycka uppskattning. Vi övar på att höra uppskattning, även om den inte uttrycks på ett lätt-tillgängligt sätt. Vi fördjupar oss i vad som kan få vår förundran att växa. Vi utforskar tacksamhetsplikt och vad som skapar tacksamhetsutveckling. Förutom det finns plats för frågor, övningar och fördjupning i tacksamhet. Välkommen

Kursavgift: 3000kr 

I kursavgiften ingår:

-  3 halvdagar  (3 timmar, inkl paus 15-18) 8 och 22 januari samt 5 feruari.

-  Tillgång till diskussionsforum.

-  Övningar för varje vecka under kursen.

-  Ett exemplar av boken Tacksamhet i utveckling av kursledaren Liv Larsson (värde 295:-)

-  En uppsättning kort med känslor och behov samt häftet Mänskliga möten 2.0 för övningar mellan träffarna. (värde ca 200:-

- 1 Tacksamhetskortlek (värde 199:-)

- 1 Tacksamhet i utveckling - dagboken (värde 199 :-)

Kursledare är NVC-tränaren och författaren Liv Larsson. Hon har skrivit 22 böcker, varav flera av dem utgivna på mer än tio språk. Hon arbetar som kursledare världen över och som medlare.

Det här evenemanget har en grupp. Du är välkommen att gå med i gruppen när du anmäler dig till evenemanget.

Biljetter

  • Normalbiljett

    3 000,00 kr
    Skatt: moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page