Ett tack som räcker livet ut

Uppdaterat: 4 dec. 2018

Helt slut efter att ha varit med min son på fotbollscup i tre dagar. Tidiga mornar och sena kvällar, köra, fixa käk, passa tider, heja och hantera med/motgångar. Lite bad i älven mellan matcherna och rasta hunden som också fick följa med.


Jag tänkte "var det här värt tre dagars slit, gör det någon skillnad att jag försöker fara runt som en iller eller hade det varit bättre om jag varit hemma och jobbat, fått gräset klippt och hunnit med några av de saker jag ligger efter med hemma?"Vid den sena middagen säger min son "tack för att du skjutsat och styrt upp med mat och tider för alla matcher".


Jag blev förvånad, först tänkte jag "vad kom det där ifrån? så där ska väl inte en 13 åring säga?"


Sedan fortsatte han "nu förstår jag varför spelare har managers, det är ju mycket att göra och fixa, du är ju helt slut även om det är jag som spelat fotboll"

Jag tog några andetag och lät mig beröras av hans ord. Det var som att mina batterier fylldes och jag kunde njuta av det jobb jag gjort.

Phu jag fick svar på min undran om det spelat någon roll att jag skjutsat och fixat! Märkte också att mitt tvivel nu var borta.