top of page

Skapa kaos när du pratar med din partner

Här några råd för dig som vill skapa kaos i din relation.


Uttryck dina behov utan att veta vad du vill. Det är jättefrustrerande för din partner, helt garanterat börjar din partner gissa hej vilt och försöka lösa något som hen inte har en aning om. När inget av de många råden din partner kastat ut i ett förbrilt försök att vara dig till hjälp, kommer kommentaren som du hör som ett "håll käften". Den som blir den sista innan du freakar. För du har ju inte fått hjälp med det du inte satt ord på.


När den kommentaren kommer se då till att missa att din partner i blindo försökt hjälpa dig. Och fokusera mer på hur ont det gör för dig att höra den kommentaren.


Uttryck dina behov igen och säg inte vad du vill nu heller, det garanterar att den här loopen som du började, snurrar resten av kvällen.För dig som känner igen dig

Det som skulle förändra hela händelseförloppet är att veta vad du vill ha tillbaka av din partner efter att du uttryckt dina behov. Det kan låta enkelt men för de flesta är det något som tar år att lära sig.


Att lära sig vad vi vill för att tillgodose våra behov är en fantastisk förmåga att ha för att hjälpa sin partner bidra till ens välbefinnande. Det ger också en form av centrering att veta vad en vill.


Pröva att koppla vad du vill med dina behov. Det kommer hjälpa dig bli mer självständig och vuxen i din relation.


Vill du läsa mer om hur du tar dig ut ur den här lådan?988 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Om bloggen:

Vi skriver om olika områden i korta 1-5 minuters bitar.

Vill du lära dig att få ihop helheten är du välkommen på våra utbildningar där vi tränar på att gå från teori till praktik.

 

Läs mer om oss som skriver här.

Liv Larsson & Kay Rung 

bottom of page