top of page

Det bästa relationsråd jag har

Leker med tanken att jag får frågan "vad är ditt bästa relationsråd?"

Det är enkelt att ge och kräver mer av dom som vill pröva det.


Här kommer det.

Ge aldrig upp i ett samtal och låt aldrig din vän/partner ge upp i ett samtal heller.

För dig som vill testa det här över en tid kommer du att märka att även om du praktiserar detta råd, kan din vän/partner när som helst göra något annat. Du behöver alltså vara både kreativ och snabb att anpassa dina sätt att följa rådet.

Det optimala är så klart att båda parter vill följa råden och du kommer märka att det räcker inte att bara vilja, du behöver också kunna göra det. Där är utmaningen att både vilja och kunna. Kanske tänker du så svårt kan det ju inte vara. Då säger jag pröva en dag, inte en dag då din vän/partner är bortrest utan när ni har en dag ihop.


Obs! det är ett råd, om du väljer att bara göra halva rådet blir det nått annat, så jag upprepar ge aldrig upp i ett samtal och låt inte din vän/partner ge upp i ett samtal heller.Om du/ni testar detta råd en dag eller en vecka eller hur länge ni vill, kommentera gärna hur det går och om ni lärt er något på vägen här i bloggen. Tror det skulle kunna bli en riktigt spännande tråd.

Lycka till om du vågar!


(för att kommentera behöver man logga in/registrera sig)

962 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Om bloggen:

Vi skriver om olika områden i korta 1-5 minuters bitar.

Vill du lära dig att få ihop helheten är du välkommen på våra utbildningar där vi tränar på att gå från teori till praktik.

 

Läs mer om oss som skriver här.

Liv Larsson & Kay Rung 

bottom of page